Saturday, 14 January 2012

Something New Here

Assalamualaikum..




Hai korangg.. ada nampak bende baru tak kat blog ni? ada tak ada tak? nampak kan blog dah berwajah baru hehe sebanarnya aku dah lama nak makeup blog ni cume tak de masa and tak de idea nak buat konsep macam mana.. tapi,alhamdulillah sekarang dah jadi seperti yang aku idamkan.. hehe






Aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada yang telah membantu dalam menjayakan proses pengubahsuaian blog aku.. * maaf,ayat agak skema mcm text nak berucap depan rakyat je hehe






Korang nampak tak header yang comel lotey tu? comel kan? header tu hasil air tangan akak MYRA VEA yang baik hati ni.. aku tempah header ni dari dia.. alhamdulillah, semuanya mengikut apa yang dimahukan.. akak ni memang best sebab bagi service yang terbaik.. dia designkn header mengikut citarasa..






Selain header, die ade buat pakej lain jugak.. contohnya:


1. Pakej header + footer (bahagian bawah header)
2. Pakej header + footer + banner
3. Watermark 







Kalau korang nak header yang comel macam aku ni korang boleh order kat MYRA VEA.. and korang boleh la add fanpage die sekali kat SINI k.. hope korang akan berpuas hati dengan service die.. :)








header 






watermark



Thank You kak MYRA VEA :)

Till here, Bye !

No comments:

Post a Comment