Tuesday, 31 May 2011

Aku Sentap Dengan Kau Lah Beb~~

Aku tak tau ape salah aku sampai kau buat aku macam ni..kau buat tak tahu dengan aku..kau tak tegur aku..tak ade angin,tak ade ribut tibe tibe kau dok masam muke dengan aku..Ape Kes Beb???kau buat aku betul2 terase la beb..sumpah aku sedih dengan perangai kau..


Btw,aku mintak maaf if aku ade buat salah dengan kau k...

Bye Korangggg !!!

Saturday, 28 May 2011

Moymoy Palaboy..

Assalamualaikum Korangg !!!!!

Hari nie aku nak wat entry pasal si MOYMOY PALABOY..dieorg berdue nie kalau xsilap aku b'asal dari Filipina..video yg dieorg buat memang kekar2..

So,korang tgk la video kat bawah nie k..have fun..hehe

Girlfriend..



Nobody..comel la korangg..hehe



One Time..

Bye Koranggg!!!!

Thursday, 26 May 2011

Introduction

Assalamualaikum Korang !!!

Before that aku kenalkn dulu lah who i am ok..

Nama:Noramira Binti Tukirin
Umur:19 Tahun daaaah...hehe
Asal:aku asal dari KAMPUNG..haha
Status:Aku adelah seorg study NURSING..
College:Pantai College Of  Health Science & Nursing


bukti aku student nursing..hehe


ok lah,ckup la 2 kn...kenapa aku buat blog??sebab ape ek??mayb sebab aku tertarik nak bercerite dengan korang2 kot..hehehe..

actually,aku nie memang suke b'cerite..kalau sehari xbcakap bukan aku la tuh..tapi bagi yg blom kenal sape aku 2 memang aku ingat aku nie sombong..tapi kalau dh kenal maybe tau la sape aku..hehe..

Ok,if ade yg aku tak tau 2 tolong la ajarkn hokeyh...hehe

Bye Korang !!!