Wednesday, 11 July 2012

Saturday, 4 February 2012

Hari Keputeraan Nabi Muhammad SAW

Assalamualaikum..







12 Rabiul Awal Tahun Gajah bersamaan dengan 23 April 571.. Tarikh kelahiran Nabi Muhammad SAW.. Rasul junjungan kita semua..



Selamat Menyambut Maulidur Rasul yang ke 1433..

Saturday, 14 January 2012

Something New Here

Assalamualaikum..




Hai korangg.. ada nampak bende baru tak kat blog ni? ada tak ada tak? nampak kan blog dah berwajah baru hehe sebanarnya aku dah lama nak makeup blog ni cume tak de masa and tak de idea nak buat konsep macam mana.. tapi,alhamdulillah sekarang dah jadi seperti yang aku idamkan.. hehe






Aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada yang telah membantu dalam menjayakan proses pengubahsuaian blog aku.. * maaf,ayat agak skema mcm text nak berucap depan rakyat je hehe






Korang nampak tak header yang comel lotey tu? comel kan? header tu hasil air tangan akak MYRA VEA yang baik hati ni.. aku tempah header ni dari dia.. alhamdulillah, semuanya mengikut apa yang dimahukan.. akak ni memang best sebab bagi service yang terbaik.. dia designkn header mengikut citarasa..






Selain header, die ade buat pakej lain jugak.. contohnya:


1. Pakej header + footer (bahagian bawah header)
2. Pakej header + footer + banner
3. Watermark 







Kalau korang nak header yang comel macam aku ni korang boleh order kat MYRA VEA.. and korang boleh la add fanpage die sekali kat SINI k.. hope korang akan berpuas hati dengan service die.. :)








header 






watermark



Thank You kak MYRA VEA :)

Till here, Bye !

Thursday, 5 January 2012

L A T E !

Assalamualaikum..



 HAPPY NEW YEAR korang.. Semoga tahun 2012 ni membawa kebaikan kepada kita semua.. Tinggalkan 2011 sebagai kenagan indah kita ..



Pada korang yang ada azam tu semoga tertunai ye tahun ni..and yang mana azam dia tertunggak tahun2 lepas tu kalau nk tunaikan pun boleh.. hehe



Jangan tanya apa azam aku sebab aku tak de azam pun.. Azam tahun lepas punya tahun pun tak tercapai2 lagi.. haha



Ok la, Selamat Tahun Baru 2012 semua.. *bajet mcm ada yg baca je.. haha gasak la*





* sorry,terlambat wish.. baru rasa rajin nak menaip skarang ni.. wee ~~


Bye korangg.. Assalamualaikum.. :)